Biografie

Daphne Suijk is de oprichter van DS Styling, hét bureau voor wonen en inrichten!

Daphne heeft haar basis gelegd tijdens haar studie Bouwkunde met afstudeerrichting Architectuur aan de 'Hoge School Utrecht'. Na enige jaren gewerkt te hebben bij Bouw- en woningtoezicht kon zij haar creatieve instincten niet langer weerstaan en besloot zij zich te specialiseren in alles dat met wonen en inrichten te maken heeft.

Daphne volgde een opleiding Makelaardij onroerend goed en een opleiding Projectmanagement. Maar nog steeds vond zij dit niet voldoende om zich echt op de creatieve kant van het vak te kunnen richten. Hierna volgden dus een opleiding in Meubelstoffering en daarna de opleiding Interieurarchitectuur bij het 'Instituut voor Binnenhuisarchitectuur' die zij op korte termijn verwacht af te sluiten waardoor Daphne zich 'Master of Interiordesign' mag noemen.

Om haar klanten volledig van dienst te kunnen zijn rondde zij de opleiding Verkoopstylist af bij 'House of KIKI', waardoor zij zich nu Gecertificeerd Verkoopstylist kan noemen.
DS Styling is tevens aangesloten bij het CNVV (Centraal Netwerk voor Verkoopstylisten) zodat u verzekerd kunt zijn van een professionele werkwijze.

Naast alle opleidingen zit stylen, inrichten en vormgeven Daphne in het bloed. Al jaren grijpt Daphne iedere kans die zij krijgt om bezig te zijn met vormgeving, kleur en sfeer. Door deze passie te combineren met een basis van Bouwkunde en inzicht in Makelaardij heeft zij de juiste balans gevonden om van haar 'creatieve liefde' haar werk te maken.

Met de oprichting van DS Styling is dus met recht een droom in vervulling gegaan en is voor de klanten het juiste adres ontstaan waar zij de hulp en ondersteuning kunnen vinden die zij zoeken, of het nu gaat om vormgeving, planning, gevoel of technisch inzicht.