Aankoopbegeleiding Huysraet

Huysraet is een landelijke organisatie die werkt met objectieve en onafhankelijke woonconsulentes. De woonconsulentes helpen u, de potentiële koper van een woning, op een persoonlijke vernieuwende manier met het zoeken, vinden en kopen van een andere (droom) woning. Omdat wij samenwerken met een team van specialisten (o.a. makelaars, stylisten, bouwkundigen, verhuizers etc.) kunnen wij u veel werk uit handen nemen en zijn wij op de hoogte van het meest recente woningaanbod. Onze kennis gaat verder dan alleen de woningen die op het internet te vinden zijn. Wij weten dan ook precies welke woningen er in de stille verkoop staan of welke woningen binnenkort op de markt zullen komen en welke ontwikkelingen er in een regio zullen gaan plaatsvinden.

De makelaars waar wij mee samenwerken zijn erkende NVM Makelaars uit de regio Amersfoort en omstreken (waaronder Succes Makelaars, waar Den Daas Makelaars te Leusden, Winkel Makelaars te Amersfoort en VDW Makelaars te Amersfoort deel van uitmaken). Zij (en wij) kennen de regio tot in de puntjes en weten wat er speelt en wat de toekomst zal bieden. Door de gecombineerde vakkennis op juridisch en bouwkundig gebied kunnen wij u een goed advies geven en kan voor u een zeer scherpe prijs worden onderhandeld.

Wist u dat een consument 3% tot 5% van de vraagprijs van een woning weet af te onderhandelen, terwijl een makelaar vaak 7% tot 15% voor u kan onderhandelen?! Huysraet en de makelaar zijn namelijk niet emotioneel gebonden aan uw droomwoning en kunnen dus objectief het onderhandelingstraject in gaan. Dat brengt ons gelijk op ons tarief. Door ons unieke courtagesysteem, dat is gebaseerd op het verschil tussen de vraagprijs en aankoopprijs, verdienen wij onszelf terug. Het uitgangspunt van Huysraet is dat onze inspanning u juist geld en tijd oplevert.

Onze inspanning, professioneel en objectief, is uw besparing!

Neem voor meer uitleg een kijkje op de website van Huysraet (www.huysraet.nl) of bel voor vrijblijvende informatie met Daphne Suijk, hoofd-woonconsulente voor de regio Amersfoort.