Verkoopstyling

Wat is Verkoopstyling?

House of Kiki

Verkoopstyling is het verkoopklaar maken van een woning met weinig middelen waardoor de woning optimaal wordt gepresenteerd en aantrekkelijker wordt voor een breed publiek. De woning kan zo sneller verkocht worden tegen de beste prijs. Verkoopstyling heeft zich bewezen! Ervaring heeft geleerd dat het uitgeven van 500 euro aan restylen veel meer effect heeft dan het verlagen van de verkoopprijs met 5000 euro!

DS Styling is House of KIKI gecertificeerd en is aangesloten bij het CNVV (Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten). Bij een verkoopstyling door DS Styling krijgt u geen dure adviezen, maar direct actie en dus snel resultaat! Na een intakegesprek gaat DS Styling direct aan de slag en er is al na een halve dag resultaat zichtbaar.

Bij Verkoopstyling gaat het niet om uw persoonlijke inrichting, maar om het verkopen van de woning op zich. Veel bewoners vergeten dit aspect wel eens. Een potentiële koper is niet geïnteresseerd in de persoonlijke smaak van de huidige bewoners maar wil juist graag weten of zijn eigen meubelen en smaak tot recht komen in de betreffende woning. Zo’n indruk is grotendeels gebaseerd op emotie en wordt vaak al bij een eerste blik op een woning gevormd. Verkoopstyling gaat dus wel iets verder dan alleen opruimen en het neerzetten van een bloemetje.

U heeft nooit een tweede kans voor een eerste indruk!

Intake

Een intake is geheel vrijblijvend. Tijdens de intake worden aan u de voordelen en de mogelijkheden van verkoopstyling uitgelegd en u kunt uw wensen duidelijk maken. Hier kunnen de afspraken voor de styling worden gemaakt (zoals bijvoorbeeld wat wel/niet uit te voeren, levering van verhuisdozen en/of bemiddeling in tijdelijke opslagruimte).

Basis-styling

Tijdens de basis-styling, ca. vier uur, zullen driee woonruimten worden aangepakt. Vaak wordt gekozen voor de woonkamer, een slaapkamer en de badkamer. De basis-styling is inclusief een accessoirepakket t.w.v. € 35,00 waarvan de inhoud zal worden aangepast aan de behoefte ter plaatse. Bij de basis-styling wordt iedere woonruimte zo optimaal mogelijk gepresenteerd zodat deze een grote groep potentiële kopers zal aanspreken.

Uitbreiding basis-styling

Indien styling van overige woonruimten gewenst is, zal dit in overleg aansluitend aan een basis-styling of op een later moment kunnen worden uitgevoerd.

Finishing Touch

De finishing touch wordt uitgevoerd na goedkeuring van de hiervoor overlegde offerte. In de offerte kunnen zaken worden opgenomen als het toevoegen van accessoires en meubelen, maar ook zaken als schilderwerk, leggen van vloeren, tuinwerkzaamheden etc. indien dit aan te raden is voor een betere presentatie van de woning.

Open Huis Styling

Tijdens een open huis styling worden nogmaals de puntjes op de i gezet, nadat de woning in een eerder stadium al een styling heeft ondergaan. Op deze wijze kan de woning voor een bezichtiging optimaal gepresenteerd worden.

Fotopresentatie

Na een styling kunnen foto’s worden gemaakt om de woning zo optimaal mogelijk te presenteren. Deze fotopresentatie zal aan de opdrachtgever (u of de makelaar) worden aangeleverd op cd. De foto’s kunnen worden gebruikt voor een presentatie van de woning op internet (funda). Potentiële kopers zullen hun eerste indruk van de woning verkrijgen via het internet.

Als een woning op het internet een slechte indruk achterlaat zullen potentiële kopers afzien van het maken van een afspraak voor bezichtiging. Het is dus belangrijk de woning hier zo opgeruimd en ruimtelijk mogelijk te presenteren!